Ballet leren in Amsterdam in de befaamde Engelse stijl

Meer informatie

Balletschool Kamperfoelie biedt balletlessen voor kinderen en volwassenen in de beroemde Engelse stijl. Deze methode is alom beproefd en leert ballet volgens een zorgvuldige opbouw en op een natuurlijke manier. Bij ballet leert men omgaan met de anatomie van het lichaam, met de juiste kracht en sierlijkheid voor een gebalanceerd geheel. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al geïntroduceerd worden aan het bewegen op klassieke muziek en ontwikkelen van hun motoriek. Bij volwassenen worden de ballettechnieken stapsgewijs aangeleerd en desgewenst afgesloten met een examen.

Meer informatie Tarieven

Ballet voor peuters

Uw kleintje voor het eerst naar ballet? Balletschool Kamperfoelie verzorgt spelenderwijs balletlessen voor peuters in Amsterdam. Tijdens de lessen leren ze bewegen op muziek, mogen ze hun fantasie laten gaan, dieren nadoen of verhalen uitbeelden. Ze kunnen springen, rennen of juist heel stil blijven staan. Door deze leuke oefeningen leren ze hun lichaam te beheersen en verbetert de motoriek. Ballet voor peuters is voor leerlingen van 3-5 jaar.

Maak een afspraak

Ballet voor kleuters

Vanaf 5 jaar kunnen kleuters bij Balletschool Kamperfoelie in Amsterdam beginnen aan de basistechnieken voor klassiek ballet. Tijdens deze lessen worden spelenderwijs de beginselen aangeleerd en is er veel aandacht voor het luisteren naar de muziek. De lessen worden afgesloten met een examen binnen Balletschool Kamperfoelie, hier kunnen alle kleine balletdansers en -danseressen een rapport en een mooi diploma halen!

Maak een afspraak

Ballet voor volwassenen

Ook op volwassen leeftijd kan men ballet leren. Balletschool Kamperfoelie gebruikt tijdens de balletlessen in Amsterdam Hiermee leert iedereen op een natuurlijke manier de technieken van het klassiek ballet. Men leert onder andere de krachtverdeling en anatomie van het lichaam, intuïtief en sierlijk bewegen en één worden met de muziek. De balletlessen voor volwassenen kunnen worden afgesloten met officiële examens op onze eigen locatie, door een examinator van het Syllabus examen.

Maak een afspraak
Bel balletschool Kamperfoelie

Inschrijven voor onze balletlessen? Mail of vul het contactformulier in voor alle mogelijkheden!

Contact